La oss trene bort stress, eller stresse med trening?

Jeg har jobbet i helse- og velværebransjen i over ti år nå - hjælpes! Da jeg begynte i denne fantastiske bransjen i 2005, veide jeg ca 99,9 kg - var relativt lat og veldig usunn, selvom jeg absolutt ikke trodde det på den tiden.

Jeg trente litt ellipse og ca 100 reps på 'gynekolog-stolen', og lurte på hvorfor i helvete jeg ikke gikk ned 10 kg ila 45 min med moderat svette. Heldigvis, gikk lyset opp en vakker dag - og mosjon og grændis ble byttet ut med trening og 5 om dagen - og vips var 25 kg borte (ikke vips da, tok et års tid.)

Og da var det igang... Husk også, dette var før rosa-bloggernes inntog og massivt fokus på trening, skjønnhet og 'sunnhet'. Livet mitt ble sånn: en dag uten trening, er en dag uten mening. Jeg unnlot å henge med venner, for å trene. Jeg droppet første forelesning på BI, for å trene. Jeg sov to timer mindre, for å trene. You get the idea.

Fortsatt river det i samvittigheten de dagene jeg ikke rekker å trene, men dette jaget mitt mot max veltrent ble som alt annet, bare stress og enda mer å rydde opp i.

Hva sier du, interessant eller kjedelig å lese om? :) Feed me input?

#trening #helse #stress #flinkpike #flinkpikefailed

Bildet fant jeg på Instagram, beskriver dagene rimelig bra.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

#flinkpikefailed

#flinkpikefailed

34, Oslo

Alle disse dager som kom og gikk, ikke visste jeg at de var livet ;)

Kategorier

Arkiv

hits