Å ta vare på seg selv

Nå har jeg jobbet i helse- og velvære bransjen i over ti år - og livsstilen blir jo preget av dette. Jeg har alltid vært opptatt av å ta vare på det ytre, som jeg skrev litt om for noen dager siden, og det indre - spesielt i form av trening, myyye trening.

Men hva med det man spiser? Kan man spise seg sunn og vakker? Supermat, virker det?

For noen år siden testet jeg Essentially Detox Juice kur, det kostet skjorta - men smakte godt og etter tre dager på juice-kjøret følte jeg meg superbra! Har du prøvd?

Videre har jeg brukt alt av supermat, spirulina, chlorella, amla, bidronninggele, wild yams etc - det skader ikke med masse tilskudd av vitaminer og mineraler hvertfall, men om det ga meg noe ekstra er jeg usikker på.

Hva er ditt beste tips for velvære fra innsiden?

Elsker dette bildet, det er målet ;) Fra Pür Cosmetics på Instagram.

2 kommentarer

Beate Pedersen

17.11.2016 kl.09:48

Jeg har ikke hørt om de produktene du har nevnt i innlegget hehe.. Mitt beste tips for å føle seg bra på innsiden er som et ordtak: Spiser du søppel, føler du deg som søppel. Spiser du fargerikt, blir du energirik :-D Spiser mye grønnsaker og frukt. Prøver så godt jeg kan å spise mat som kan gi meg energi (grovbrød, middag med farger, egg osv). Jeg er veldig glad i egg og spiser svært mye av det hehe. Egg er jo sunt, spiser du egg så får du i deg det meste bortsett fra vitamin C :-) Hvis det hadde vært godt med kokt egg på brødskiven med en skive appelsin på så hadde jo det vært supert hehe.

#flinkpikefailed

17.11.2016 kl.13:40

Beate Pedersen: Enig, spesielt ift spiser du søppel, føler du deg som søppel. Jeg tror mest på en balanse i livet, ironisk ettersom jeg blir behandlet for stress :D

Skriv en ny kommentar

#flinkpikefailed

#flinkpikefailed

34, Oslo

Alle disse dager som kom og gikk, ikke visste jeg at de var livet ;)

Kategorier

Arkiv

hits