Når alt føles uoverkommelig

Jeg er egentlig et utpreget JA-menneske med positiv innfallsvinkel, løsningsorientert og ekstremt engasjert og energisk. Jeg skriver egentlig, for nå kjenner jeg ikke igjen meg selv lenger.

Alt er et ork, et jævla mas og virker helt uoppnåelig - jeg kjenner på at jeg er sliten, skikkelig skikkelig sliten, og livsgleden er på vei bort. Det er tøft, jeg er så redd for å havne fullstendig i mørke og bli 'utbrent' en gang for alle.

I et av de første innleggene mine skriver jeg litt om hvorfor jeg begynte å skrive her, å blogge. Jeg hadde vært innlagt to døgn pga stress, kroppen tålte ikke mer. Likevel klarer jeg ikke å gi meg selv fri.

De 'fleste' ville vært sykemeldt i min situasjon. 'Alle' sier: hvorfor sykemelder du deg ikke? Fordi jeg vil ikke være sykemeldt. Jeg vil fungere og være FlinkPike, som alle andre. Men det går ikke, jeg klarer ikke.

Jeg ramlet også over bloggen til Caroline Berg Eriksen idag, og ble faktisk litt dårlig da jeg leste om denne meget omtalte bursdagen. Det ser så ekstremt fantastisk ut, og jeg er bare ikke der i det hele tatt - selvom jeg ønsker det så veldig. 'Det perfekte livet', barn som aldri gråter, hus som aldri er rotete og støvete, mann som aldri er urimelig, lommebok som aldri er tom.

Blæh, sosiale medier, av og til skulle jeg ønske at jeg tenkte mer på meg selv og hvordan jeg har det - enn hvordan alle andre har det...

Pinterest

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

#flinkpikefailed

#flinkpikefailed

34, Oslo

Alle disse dager som kom og gikk, ikke visste jeg at de var livet ;)

Kategorier

Arkiv

hits