Dagens treningstips

Idag var jeg motivert til en skikkelig pese-økt på mølla, og jaggu var det sprut i beina idag! Det er den beste følelsen, når alt fungerer i kroppen og hodet - samtidig! Jeg er storfan av enkelt og effektivt, 30 min hardkjør, ferdig.

For å gjennomføre en økt du VET vil gjøre utrolig vondt, er motivasjon nøkkelen til sukess. Hvorfor står du på mølla og drar opp buksa, og trykker QuickStart? Hvorfor skal du utsette kroppen og hodet for et lite mini-hælvete i 30 min?

For det første, det er 30 minutter av dagen din. 30 MINUTTER, det er ikke lenge. Hvor lenge surfet du på Instagram isted? Det gikk ganske fort?

For det andre, Staten itself anbefaler 30 minutter aktivitet daglig. Det er et minimum av vi mennesker skal, bør og må gjøre for å holde oss gående lenger enn 45 år med Diabetes type 2 og bilringer fra halsen til knærne.

For det tredje, følelsen etterpå er uslåelig - og det er min beste motivasjon. Blodrød i ansiktet, klissvåt av svette og med melkesyre fra tærne til hårsekkene. DET er så utrolig deilig.

For det fjerde, mestrinsgfølelse og følelsen av å komme i form. Være sprek, sunn. Løpe som en gal opp trappene fra toget på Nationalteateret, uten å føle på det eller bli andpusten. Løpe rundt etter barna og holde de opp i været uten å skjelve i armene, selvom de veier drøye 20 kilo.

Dette er mine nøkler til suksess, og i tillegg kommer gode bi-effekter som å gå ned i vekt og få en strammere og mer markert kropp. For meg, som på sett og vis har akseptert at jeg aldri blir en Victoria's Secret modell, er dette med å være supersprek det viktigste.

Så, god trening da :)

Bildet.

 

2 kommentarer

Victoria Larsen

15.12.2016 kl.23:19

Håper du har en fin kveld :-)

#flinkpikefailed

16.12.2016 kl.07:50

Victoria Larsen: du også, ha en herlig dag ;)

Skriv en ny kommentar

#flinkpikefailed

#flinkpikefailed

34, Oslo

Alle disse dager som kom og gikk, ikke visste jeg at de var livet ;)

Kategorier

Arkiv

hits