Klar - ferdig - juleferie

Nå snakker vi siste innspurt, og om et par timer tar denne frøkna JULEFERIE!!! Etter råd fra psykologen, har jeg denne julen lagt minst mulig planer og skal faktisk SLÅ AV push-mail på mobilen fom fredag tom... En dag neste uke, det blir vilt. Lurer på om jeg klarer å la være å sjekke.

Du vet, julen er barnas og familiens høytid. Hvor hyggelig er det da at mor konstant sitter med mobilen og svarer på mail på JULAFTEN? Det er meg, og de er ikke greit. Vi lever relativt sett ganske kort på denne julen, og jobb betyr ikke mer enn familien (i julen) uansett hvor viktig jobb man har.

Barna våre valgte ikke å komme til denne jorden selv, og de ønsker oppmerksomhet fra oss foreldre. De ønsker ikke at vi sitter klistra til mobilen og svarer på jobb-henvendelser på julaften, når de vil leke og spise godteri og kose seg. Det skal jeg ta innover meg i år, skal du?

Super mother with newborn baby - cleaning, shopping, talking by phone, coocking, working, combing hair, making sport and doing pedicure at the same time. Multi super wife, beautiful lady

Jeg har prøvd å være denne mammaen, det gikk jo fint... Not. 

2 kommentarer

sølvi waage

21.12.2016 kl.14:06

Ønsker deg og dine en flott feiring:) uten ..... he,he.

#flinkpikefailed

21.12.2016 kl.14:11

sølvi waage: Takk det samme til deg ;) <3

Skriv en ny kommentar

#flinkpikefailed

#flinkpikefailed

34, Oslo

Alle disse dager som kom og gikk, ikke visste jeg at de var livet ;)

Kategorier

Arkiv

hits