Kick-start detox og #sk2017 her!

Sponset behandling.

Før du leser dagens lille motivasjonspreken, må du lese gårsdagens innlegg her. Det er viktig for meg, som i 11 år har jobbet i treningsbransjen, at jeg fremmer et sunt kroppsfokus - der helse og indre motivasjon står i fokus.

Indre motivasjon står i dyp kontrast til ytre motivasjon, der kropp og klesstørrelser står i fokus. Indre motivasjon kan være et ønske om mer energi i hverdagen, bedre utholdenhet i lek med barna eller så enkelt som god samvittighet.

Uansett. Jeg jobber meg ut av stressrelaterte problemer som angst, utbrenthet og medfølgende utfordringer. Trening gir meg en pause og egentid - og for å booste dette, gjør jeg en enkel detox: null raffinert sukker ut februar. So far, so good. I februar skal jeg også kutte ut alkohol. Helsegevinsten er stor, og når abstinensene gir seg, dvs søtsuget, er veien til sunnere kosthold latterlig enkel. Du går rett til en banan eller eple, fremfor en energibar eller sjokolade.

I tillegg er jeg så heldig at Studio Figura sponser meg med en Roll-Shaper lymfedrenasjekur - sjekk lenken, det er amazing! Det ser helt rart og merkelig ut, men altså - prøv det ;) Jeg har gått ned 3 kg på 3 uker, vann og avfallsstoffer renses ut av kroppen, kombinert med deilig, varmende massasje av hele kroppen. Anbefales! Det sies at det strammer opp kroppen i tillegg, for meg er detoxen viktigst. Prøv selv :)

2 kommentarer

Hanne Lovise Johnsen

25.01.2017 kl.21:37

fin blogg!

#flinkpikefailed

25.01.2017 kl.21:54

Hanne Lovise Johnsen: takk ;)

Skriv en ny kommentar

#flinkpikefailed

#flinkpikefailed

34, Oslo

Alle disse dager som kom og gikk, ikke visste jeg at de var livet ;)

Kategorier

Arkiv

hits