Nå må bloggere og dere andre ta dere en bolle.

Makan til sirkus-kroppspress om dagen da? Alle retter pekefingre mot hverandre og beskylder hverandre for at 10-åringer vil operere silikon i baken og Restylane i leppa. Altså, hva skjer med verden??

Jeg er SÅ utrolig glad for at jeg ikke er 8-10-14-18 år idag, og også at jeg ikke har døtre. For DENNE syke verden, den har jeg problemer med. Jeg klikket gjennom blogg.no her om dagen, og så overskrifter som 'Legger meg under kniven igjen', 'Jeg tjente 800.000 i januar' og hva værre var. Hva ER greia med det her?

Har man så sykt selvbilde/forvrengt syn på verden, at det virker helt innafor å skrive det der for å lure folk inn på bloggen sin - der det produsereres mer eller mindre evneveike innlegg om helt uinteressante innkjøp fra nelly.com? Hvem er det interessant for?

Jeg elsker blogg, jeg elsker blogger som sprer positivitet, treningsglede og inspirasjon - som Treningsfrue og Fotballfrue. Si hva du vil om sistnevnte, men hun opererer som et glossy magasin med fine klær og bilder, og er et greit nok avbrekk mellom jobbmas.

Bah, dagens. Peace out.

4 kommentarer

stavangerinmyheart

27.01.2017 kl.20:51

Helt enig:)))) ønsker deg en flott kveld:))

#flinkpikefailed

27.01.2017 kl.20:54

stavangerinmyheart: Takk, du også :))))

Alexandra

27.01.2017 kl.21:23

jeg er helt enige med deg! skrev nettopp et innlegg om sånt selv for det blir så mye diskutert! Ha en fin kveld videre :D

#flinkpikefailed

27.01.2017 kl.22:08

Alexandra: jeg får visst ikke godkjent kommentaren din, men takk det samme ;)

Skriv en ny kommentar

#flinkpikefailed

#flinkpikefailed

34, Oslo

Alle disse dager som kom og gikk, ikke visste jeg at de var livet ;)

Kategorier

Arkiv

hits