Hei, jeg heter ... og har et alkoholproblem

Eller er jeg faktisk alkoholiker? Ifølge testen på AA har jeg et stort alkoholproblem, og jeg vet det selv. Vet det så innmari godt, for jeg klarer ikke å stoppe mens leken er god. Jeg kan drikke til jeg bokstavelig talt stuper, og våkner uten eiendeler og noe som helst minne fra gårsdagen. Sånn har det alltid vært.

Altså, jeg kan kontrollere meg, men ofte går det helt skeis. Og nå får jeg valget: familie eller fyll.

Det er et vondt valg, men det er enkelt. Det er vondt fordi jeg vil være 'normal', ta en fest uten å lage skandaler. Men nå har jeg bevist gang på gang i 20 år, at det klarer jeg ikke.

Erfaringer med AA eller andre grupper?

9 kommentarer

minlilleside

06.02.2017 kl.21:01

Hei kjære du:)

Jeg vet akkurat hvordan du har det og jeg har hatt det slik siden 03, og er fortsatt der, men med en liten demper da, så jeg vet hva du går igjennom.. Sender deg en stor blibrasnart klem fra meg :))

#flinkpikefailed

06.02.2017 kl.21:39

minlilleside: Hvordan har du blitt bedre? <3

minlilleside

06.02.2017 kl.21:52

Det har vært en lang og brutal kamp og vei å gå, men med aktiviteter og ett godt nettverk av profesjonelle rundt meg, går det sakte, men sikkert framover :)

Om du leser innlegget " Bare en til " på bloggen min, så forstår du kanskje mer ?

Min store gevinst var da jeg fikk vite at leverprøvene mine var normale igjen, da de var helt faretruende forrige år.. Det var en seier for meg :)

Prat med din Fastlege, helsepersonell og ta gjerne kontakt med gruppa for pårørende med ett alkohol problem.. Det kan være til hjelp for familien din og deg.. :)

Har du spørsmål, så er det bare å sende en mail :3> Ønsker deg uansett masse lykke til :)) klem

#flinkpikefailed

06.02.2017 kl.22:27

minlilleside: <3

minlilleside

06.02.2017 kl.22:22

Du kan også prøve Antabus.. Den tar bort alkohol suget og har fungert på mange som har prøvd den. Den blir ofte brukt på avvenning institusjoner..

.Men den fungerte ikke på meg pga andre medisiner i samsvar med den..

Jeg har aldri vært på AA, og ønsker heller ikke å dra dit.. Men det er ikke alle som " passer " med den type behandling.. Dog, jeg vedkjenner at jeg har ett problem, men det er ikke der skoen trykker, om du forstår?

#flinkpikefailed

06.02.2017 kl.22:27

minlilleside: Jeg trenger ikke antabus, jeg trenger hjelp til å slutte å drikke før det blir helt natta :) Har aldri sug etter alkohol i det daglige, klarer bare ikke å gi meg mens leken er god :)

minlilleside

06.02.2017 kl.22:41

Har du hørt om Antabus ? Den " skremmer " deg til å ikke drikke, fordi det vil få katastrofale følger om du drikker på den.. At den tar bort suget er bare en " bonus " :) Det er ikke alle som får den medisinen.. for man bør være 100 % sikker på at man vil slutte, pga av bivirkningene..

Jeg skal ikke sitte her og si hva du skal gjøre, men kommer bare med forslag til hjelp for deg.. Jeg er jo selv ikke ute av det, så vet ikke om mine råd hjelper, men jeg prøver ihvertfall.. Håper du finner ut av det og kontakt eventuelt din Fastlege eller noe som kjenner seg for råd:)

#flinkpikefailed

07.02.2017 kl.20:10

minlilleside: jeg kjenner antabus, faren min er alkoholiker og gikk på det en stund :/ Jeg er ikke helt der, jeg har aldri behov for å ruse meg, men når jeg er på fest drikker jeg mer enn jeg burde.

Sterkt å lese bloggen din, håper du har det bra.

minlilleside

07.02.2017 kl.21:32

Ok, da forstår jeg godt at du vet hvordan Antabus er..

Jeg sitter å skriver en artikkel nå om Kognitiv terapi / ..tilnærming og den handler om tankens kraft med mer..

Det er veldig interessant og behandleren min og jeg jobber med det nå og det er så spennende, fordi det kan hjelpe meg med alle diagnosene mine og ingenting er bedre enn det, eller hva? Smiler

Kanskje noe du kan prøve ?

Å bruke KT til å finne løsninger på dine problemer? Du kan jo lese den , om du ønsker

Jeg holder på med artikkelen nå, men vet ikke om jeg blir ferdig i kveld, fordi jeg gruer meg til legetime i morgen og er ganske distrahert.

.Ja, det er sterkt,, og tusen hjertelig takk for dine ord.. Jeg skriver bare historien min og den kan jeg ikke komme forbi, og rent mentalt er det godt å få det ut, med tekst til alle..

Alt jeg har skrevet står jeg for og jeg prøver å nå ut, med min historie, for kanskje redde andre personer og virkeliggjøre mennesker som har problemer av forskjellige grunner..

Det er viktig for meg:)

Jo takk, har hatt to gode dager nå og seg har vært godt å slippe å høre stemmer, så nyter det få lenge jeg kan.. smiler

Håper du har det bra? Klem

Skriv en ny kommentar

#flinkpikefailed

#flinkpikefailed

34, Oslo

Alle disse dager som kom og gikk, ikke visste jeg at de var livet ;)

Kategorier

Arkiv

hits